Logga in

Boka Powerplate

Glömt ditt lösenord?

Ange en hos oss registrerard kontaktuppgift, antignen mailadress eller telefon nr, så skickar vi lösenordet till dig!


Ryggklinik Härnösand

Storgatan 35 87130 HÄRNÖSAND

0611-184 30

kontakt@ryggklinik.nu

Ryggklinik Sundsvall

Universitetsallén 10 852 34 SUNDSVALL

060-53 88 90

kontakt@ryggklinik.nu

PA Forsberg Leg.naprapat

Ägaren av Härnösands Ryggklinik. Han har ett genuint idrottsintresse och är engagerad i ffa ishockey, handboll, och fotboll, det sistnämnda i GIF Sundsvall. PA är problem-
lösare och en rak person som kan det mesta som är värt att veta om kroppen, har mer 20 års erfarenhet inom sitt yrke.
PA träffar du i Härnösand men även vissa dagar i Sundsvall.

E-post: pa@ryggklinik.nu

PA - kopia

 

Sara Koch Leg.naprapat

Sara är Härnösandstjejen som flyttade hem med familjen efter 12 år i Stockholm där hon pluggat till naprapat och jobbat med friskvård. Hon är intresserad av heminredning med ljus lantlig framtoning. Sara gillar att träna på sin fritid ffa spinning/löpning. Sara träffar du i Härnösand.

E-post: sara@ryggklinik.nu

Sara - kopia

 

Ida Sillman Hall Leg.naprapat

Ida är naprapat sedan 2012. Hon tycker att yrket är spännande och givande då hon träffar människor och får hjälpa dem att finna lösningar på deras smärtproblematik. Hon tycker idrottsskador är ett extra intressant område och en del i hennes jobb består i att ta hand om spelarna i GIF-Sundsvall. Ida har en idrottsbakgrund inom fotboll och handboll, och intresset för träning är stort och träningen består ofta av bergsklättring, landsvägscykling, skid- och snowboardåkning. Ida träffar du i Sundsvall.  

E-post: ida@ryggklinik.nu

Ida hemsida - kopia

 

Emelie Forsberg  Leg.naprapat

Emelie är en tjej som gillar idrott och fotboll i synnerhet. Tidigare aktiv själv inom fotbollen där dock knäskador satte stopp för en fortsättning. Sedermera kom intresset för naprapati och nu är hon färdig att sätta sig in i vad detta yrke innebär.
Emelie har gått på föräldraledighet.

E-post: emelie@ryggklinik.nu

Emelie hemsida - kopia
Joel Enlund Leg Kiropraktor

En avdankad hockey målvakt som sadlade om karriären vid 25-års ålder till kiropraktor, men snörar fortfarande på skydden i den lokala klubben Team Härnösand. Ursprungligen ifrån Stockholm men har bott till och ifrån i Härnösand sedan 20 års åldern, har även provat på spel utomlands. Förutom stort hockeyintresse är han intresserad av träning, hälsa och musik. Sin fritid spenderar han gärna med familjen, fru och 2 barn. Vid speciella tillfällen unnar han sig gärna någon belgisk öl.
Joel träffar du i Härnösand

E-post: joel@ryggklinik.nu

Linda Olivelöf Leg sjukgymnast med vidareutbildning inom ortopedisk medicin och manuell terapi.

En tjej som tidigt visade intresse för att jobba med människor, och har vid flertal tillfällen under sin skolgång gjort praktik hos oss. Hon jobbar till stor del med massage, mobilisering, manipulation, laser och stötvågsbehandling. Är i övrigt främst inriktad på träning vid rygg- och ledproblem samt rehabilitering efter idrottsskador och vissa operationer (ex korsband, menisk, knäproteser mm). Linda är ytterligare en i gänget med idrottsintresse. Linda träffar du i Sundsvall.

E-post: linda@ryggklinik.nu

Linda - kopia - kopia

 

Sandra Sandberg Leg Fysioterapeut

Sandra är nyexaminerad Fysioterapeut. Hon är en glad och trevlig tjej med ett brinnande intresse för att hjälpa människor oavsett problematik. Hon arbetar med olika behandlingsformer som Dry needling, västerländsk akupunktur, mobilisering, massage, laser, stötvågsbehandling samt att individanpassa rehabiliteringsträning utifrån problematik, smärttillstånd och skada. Sandra har ett stort idrottsintresse, främst inom fotboll. Det är just på fotbollsplanen hon spenderar mycket av sin fritid eftersom hon själv är aktiv inom sporten på elitnivå med Sundsvalls DFF.  

Sandra jobbar heltid med GIF Sundsvall

E-post: sandra@ryggklinik.nu

Sandra (3)

Emmy Söderqvist Massageterapeut

Emmy är en glad och posetiv tjej.
Hon har jobbat på Sundsvalls sjukhus tidigare men ville ha ett jobb där hon får jobba mer praktiskt och komma i kontakt med människor och massagetherapeut var vägen för henne, hon har även gått koppningskurs för att mjuka upp bindväven och öka blodflödet.
På fritiden är Emmy ute och promenerar och gärna i skogen så hon kan njuta av naturen, hon sjunger även i kör.
Emmy träffar du i Härnösand.

E-post: emmy@ryggklinik.nu

Emmy hemsid

Lisa Östman Massageterapeut

Lisa är utbildad massageterapeut sen 2007. Hon har jobbat på lite olika ställen, men känner att hon hittat hem bland kollegorna på Ryggkliniken.
Utanför jobbet tränar hon gärna både styrka och kondition, nu när fotbollsskorna lagts på hyllan. Men idrottsintresset finns kvar och hon går gärna och tittar, fram för allt på fotboll. 

E-post: lisa@ryggklinik.nu

Lisa hemsida

 

 

Helena Näslund Massageterapeut

Helena har ett stort sportintresserad och det är ffa ishockey är det som engagerar henne, Helena är en glad och härlig tjej som gillar sitt jobb som massör och patienterna brukar säga att hon har härliga händer. Helena träffar du i Sundsvall vissa dagar

E-post: helena@ryggklinik.nu

Helena- kopia - kopia

 

Toril Forsberg Kontor / Power Plate instruktör

Toril sköter det administrativa, och är oftast den ni möter i telefonen när ni ringer om hon inte befinner sig i Norge på jobb som sjuksköterska. Bokar du tid för Power Plate-träning är det som regel henne du möter.

E-post: toril@ryggklinik.nu

Toril hemsida

 

Joacim Dahlgren Gjuter dina fotbäddar

Jocke är dalmasen som bytte ut Borlänge mot Sundsvall för 10 år sedan. Hans expertområde är utprovningar av fotriktiga träningsskor och har en gedigen erfarenhet efter 20 år i sportbranschen. Han tog sitt intresse för friska fötter ett steg längre när han gick lärling hos en leg. ortopedingenjör, då lärde han sig att gjuta ortopediska fotbäddar. Det är den rollen han nu har i företaget. Fritiden spenderas i en sporthall, ishall eller på en fotbollsplan för att heja på de sportiga sönerna. Finns det tid över putsar han mer än gärna på sin knalloranga Opel Kadett av årsmodell -76.

E-post: joacim@ryggklinik.nu

Jocke - kopia - kopia