kontakt@ryggklinik.nu

Powerplate

POWERPLATE

Vibrerande och revolutionerande 

Power Plate är en maskin med avancerade vibrationsanordningar som innebär ett nytt steg när det gäller träning för människor i alla åldrar. Genom vibrationerna sänds vågor av energi genom kroppen, vilket aktiverar muskelsammandragningar mellan 25 och 50 gånger per sekund, och förbättrar den allmänna prestationsförmågan på ett snabbare och effektivare sätt än vid traditionell träning. 


Power Plate träning leder till omedelbar förbättring av blodcirkulationen, ökad muskelstyrka och flexibilitet, större rörelseområde, minskning av celluliter, ökad bentäthet, minskad smärta och ömhet och snabbare återhämtning.


Hemligheten är mängden muskelsammandragningar 

Reflexartade muskelsammandragningar uppstår vid varje vibration, 25 till 50 gånger i sekunden. Sammandragningarna sker dessutom i flera riktningar eftersom maskinen rör sig i tre plan, på precis samma sätt som människokroppen. Resultatet blir en enorm förbättring av kroppsstyrkan. 


Power Plate träning är en fantastik träningsmetod för vem som helst. Men vi rekommenderar den extra varmt för de människor som har problem med traditionella träningsmetoder och som snabbt vill komma i form. Kanske för att på sikt kunna återvända till vanlig träning?Toril Forsberg
Power Plate instruktör