kontakt@ryggklinik.nu

Samarbete

Mat, sömn, livsstil, arbete, träning. 

Alla delar i din tillvaro påverkar hur du mår. Nyckeln till framgång är att lägga ihop delarna och ta ett helhetsgrepp. Vi går gärna vid din sida och ger stöd och råd på vägen mot ett friskare liv. Ofta handlar det om små förändringar som gör stor skillnad. Vi skräddarsyr individuella träningsprogram, ergonomisk rådgivning med mera utifrån just din situation. Våra välutbildade naprapater, massageterapeuter och massörer är redo att hjälpa dig – och lyssna, verkligen lyssna, på vad du och din kropp säger.


Ute i verkligheten 

Vi har en glödande passion för det vi gör och vi vet av erfarenhet att det är mycket uppskattat när vi ger oss ut i verkligheten. Vi gillar att inspirera och sprida kunskap om konsten att må bättre. Därför genomför vi utbildningar för föreningar, skolor, företag och andra organisationer. Vi föreläser om anatomi, fysiologi, idrottsskador, lyftteknik, massage, skadeförebyggande åtgärder och så vidare. Hör av dig så tar vi en diskussion om vad vi kan göra för ditt företag eller din organisation.


Nätverket 

Vi arbetar i hjärtat av ett stort nätverk av leverantörer och samarbetspartners för att hela tiden utvecklas och kunna ge dig ännu bättre lösningar. Vi har till exempel kontinuerligt utbyte med en skicklig ortoped när det behovet finns. Våra kunder och samarbetspartners finns inom näringsliv, förvaltning, idrott och kultur. Några exempel är Länsförsäkringar, Metso, If skadeförsäkringar, NorrDans Härnösands kommun och GIF Sundsvall.


Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag när det gäller privata sjukvårdsförsäkringar.